2.7.2017

kesäkuunLOMA

Hupsista... Olen ollut kuukauden nyt kesälomalla. Aika paljon on tullut tehtyä, aika paljon olisi vielä ennen töiden alkua tekemättä. Itseasiassa jokaisena viikonloppuna on jotain ennen töiden alkua. Ei siinä mitään, minä en ole mikään "rannalla/sohvalla makailija". Tykkään hommailla lomallakin kaikkea. Makoilla voi kotonakin aina sen hetken, en viitsisi maksaa moisesta.
Tähän mennessä on juhlittu kummipojan rippijuhlat, käyty Tallinnassa sekä Porvoossa. Juhlittu Helsingissä Pride-viikolla ja nautittu hyvästä ruuasta ja juomasta. Sain uuden grillin jota olen kyllä ahkeraan käyttänyt. Juhannusta vietettiin ihanien sukunimikaimojen kanssa mökillä.

Pikku-Vesijärven rannassa soiteltiin kesän alussa "MillJazzit". Ilma oli IHANA ja musiikki ja meno hienoa. Ainakin Satama Soi-kiertua menee vielä heinäkuussa eli tsekkaa *klik klik* sattuuko omille huudeille! Myös Suomi100 *klik klik* kiertue kulkee vielä! 
 

Juhannuksen mökkeilylle ilmoittauduttiin ystävien mökille. Vaikka taivaalta ripsautti muutamaan otteeseen vettä, oli meillä kyllä taas kivaa! Kiitos S&V!

Porvoo kuuluu meidän kesäperinteisiin. Ensin ajellaan pieniä kesäteitä kylille. Kierros aloitetaan suklaakaupasta jonka jälkeen suunnataan vanhaan kaupunkiin. Riimikko *klik klik* on ihan super ihana, sieltä ostin nytkin kasan kortteja ja Muumi-magneetin. Helmessä *klik klik* juodaan kahvit ja syödään kakut. Tällä kertaa syötiin joenrannassa eväät, joskus poiketaan syömässä jossain.Helsinki Pride vietettiin taas tällä viikolla. Keskiviikkona käytiin kannustamassa ihana Noora voittoon Miss Gay Finland kisassa ja lauantaina hengailtiin Kaivarin ranssa Puistojuhlan merkeissä. Viime kesänä ilma oli ehkä suosiollisempi mutta hauskaa oli nytkin.

Heinäkuulla olisi luvassa festareita, mökkeilyä ja ystäviä <3

Ihanaa lomaa!

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)