14.7.2017

Kesän ensimmäinen Turun matka!


Viime viikonloppuna rokkailtiin RuisRock 2017. Kanssa asukki on SUURI UltraBra fani joten olimme perheen kesken järjestäneet hänelle mahdollisuuden nauttia paluukeikasta Turussa. En yleensä ole keikoilla mikään eturivissä seisoja mutta tällä kertaa suuntasimme eturiviin hyvissä ajoin, n. tuntia ennen keikan alkua. Ennen UB:n keikkaa ehdimme nauttia Tiisun sekä Ellinooran keikoista. FaniShop-teltasta ostin Kanssa-asukille UB:n paidan sekä itselleni kangaskassin (ylläri!). Sunnuntai päivä oli ihanan aurinkoinen ja festarialue oli kiva. Anniskelualueen tarjonta oli hyvä ja tilasta oli saatu viihtyisä. Istumapaikkakin löytyi ja kuuntelimme toisella korvalla Anssi Kelaa. Ainoa miinus tuli UB:n keikan jälkeen syntyneestä tilanteesta jossa UB:n keikan katsojat halusivat pois rannasta ja seuraavan esiintyjän (selvästi nuorempi) fanikansa halusi rantaan. Ryysis ei kiinnostanut edes järkkäreitä.

Itse ole mikään suuren suuri UB-fani joten keskityin keikan kuvaamiseen omalta paikaltani jotta Kanssa-asukille jäisi myös kuvallinen muisto päivästä. Hauska sattuma oli kun Vesireittäjä-kappaleen kohdalla ohi lipui laiva!

Olen aina pieni pilke silmäkulmassa sanonut, että haluan Muumeja katsomaan. Moni on sinne päässyt lapsena, ikävä kyllä meidän lomamatkat suuntautuivat aina toiseen suuntaan. Kanssa asukki yllätti (toki pienen vihjauksen jälkeen) ja autoilimme ihanaan Naantaliin maanantaina! Naantali sekä Muumimaailma olivat ihania joten sinne vain! Oli perheessä lapsia tai ei! Kätevä MuumiParkki löytyi sattumalta keskutasta josta bussi kuljettaa rantaan. Vitsailin, että Muumimaailmassa pitäisi järjestää "aikuispäivä" jolloin aikuisetkin pääsisivät halaamaan Muumeja ;).
Aurinko paistoi ja ilma oli ihanan lämmin! Ihmiset olivat iloisia ja Muumilaakso näytti kauniilta. Vahva suositus muuten Mamman Munkeille! Todella hyviä ja passaavat hyvin pieneen makean nälkään. 
Söimme Naantalin ihanassa rannassa Seurahuoneella. Vegeburgeri oli TODELLA hyvää eli kannattaa kokeilla!

Kotimatkalla totesin Kanssa-asukille, että parasta matkassa oli kuitenkin se, kun näin hänet UB:n keikalla. Ihanaa kun sain jakaa sen hetken hänen kanssaan

Tänään onkin sitten Lahden Öissä Antti Tuisku! Jeij!

Kivaa viikonloppua!

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)