20.5.2012

International Food Club

Sellainen meillä oli eilen lauantaina. Tällä kertaa meitä oli kuusi, ensi kerralla toivottavasti vähän enemmän. Teemamaana toimi Suomi joka oli ryhmien tapaan arvottu. Teimme siis pienissä ryhmissä alku-, pää- sekä jälkiruoan. Alkuruokana oli kevätsalaattia sekä lohipaistos karjalanpiirakoiden kanssa, pääruokana syötiin karjalanpaistia, perunamuussia ja sienipaistosta ja jälkkärinä nokkoslettuja ja karpaloita. Ruoka oli todella hyvää, sitä oli todellakin riittävästi ja seura oli loistavaa! Naurua riitti paljon! Eilinen clubi oli ensimmäinen, seuraava vietetään uudessa paikassa toisen osallistujan luona. Teemamaana on silloin Thaimaa. Aivan loistava idea viettää aikaa uusien sekä vanhojen tuttavuuksien seurassa, suosittelen lämmöllä!



Lautaset Pentikiltä, lasit ja skoolit Iittalasta, jälkkärikahvit muumimukeista... Ilta oli todella onnistunut ja ainakin minulla oli todella mukavaa!

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!
-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)