23.5.2017

Suussa sulava popparikinuskikakku

Kun yhdistetään suklaa, popparit ja kinuski, ei voi mennä pieleen! Tein äidin synttärijuhliin tämän gluteenittomillekin sopivan kakun. Suosittelen!


Kakkuun tarvitset:
poppareita täyttämään irtopohjavuokasi pohjan
200g sulatettua suklaata
- Sekoita nämä ja painele vuoan pohjalle. Muista pingottaa leivinpaperi vuokaan.

4dl kermaa vaahdotettuna
400g rahkaa
200g valkosuklaata
5liivatelehteä vedessä liotettuna ja sitruunamehuun sulatettuna
sokeria maun mukaan
- Sekoita kaikki aineet.
- "Marmoroi" vuokaan kaadettuun massaan valmista kinuskikastiketta maun mukaan. Itse käytin n. 3dl. 
- Anna hyytyä ainakin 4h. Itse pidin yön yli. Koristele tarvittaessa kinuskisoosilla.

Tämä kakku passaa hyvin myös gluteenittomille eli aika helppo. Ei tarvitse ostaa eriksee keksejä...

Palataan taas! Ihana aurinko paistaa ainakin meillä!
Jahka sään kuvankäsittelyn toimimaan, lupaan kuvia aurinkoiselta postimerkiltä ♡

-Päivi- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)