Käytin ohjeena Glorian ruoka&viini-lehden ohjetta *klik klik*. Vaihdoin vain possun kanan koipiin (kaksi pakettia) ja hodarisämpylät pitaleipiin *klik klik*. Kanat olivat uunissa vajaa neljä tuntia, mikä oli 100 asteisessa uunissa ihan passeli aika.
Jälkkärinä nautittiin skumppaa kanssa asukin kunniaksi sekä porkkanakakkukääretorttua *klik klik*. Cava oli hyvää ja kääretorttu oli maistuvaa. Kannattaa kokeilla! Sen verran taas sovelsin ohjetta että laitoin täytteeseen sitruunamehua koska omaan suuhun se tuntui aika tunkkaiselta ilman.
Illan kruunasi tietenkin iloinen mieli ja hyvä fiilis. Puoli neljän aikoihin nauroimme vielä katketaksemme keittiössä niin, että osa meistä oli pudota kirjaimellisesti pöydän alle. Iltapalana meillä oli muuten karjalanpiirakoita, joita tämä ehtoisa emäntä leipasi lauantaina. Hieman löysähkö munavoi kruunasi muuten ihan hyvän makuiset piirakat. Kuvia piirakoista ja ihan kivasti onnistuneesta munavoista löytyy niin ikään tuolta Instan puolelta.
Elokuun viimeisiä viedään... Jotenkin kyllä todella haikea olo kun kesän loppu häämöttää. Onneksi syyskuussa pääsee taas valokuvaamaan ja onhan tässä kaikkea muutakin mukavaa.
Reipasta uutta viikkoa!
-Päivi-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)