19.11.2015

Joulukattaus x3

Kun yöllä ei saa unta, on aikaa miettiä vaikkapa joulukattausta! Ei mene hyvä unettomuus ihan harakoille ;) Kokeilin kolmea eri vaihtoa. Kattaus on nyt vain kahdelle, meillä ihmisiä aaton pöydässä on kyllä aina vähintäänkin kymmenen. Nämä ideat ovat helposti monistettavissa!



Ensimmäinen kattaus on toteutettu vihreillä 24h lautasilla. Virkattuja hiutaleita on muutama ja joulupalloja pari. Tämä näyttää varsinkin näin valokuvassa omaan silmään ehkä hieman tunkkaiselta.. Vai mitä olette mieltä?



Toisessa ja ehdottomasti omassa suosikissani on enemmän kaikkea! Palloja ja hiutaleita. Kynttilät palavat nyt Pentikin plingpling tuikuissa, lautasliinat pysyvät koossa niin ikään Pentikin renkailla. Lautasina tässä valkoiset 24h:t.



Viimeinen on todella yksinkertainen. Kaksi kynttilää, Pentikin poro ja kuusen latva. Tuikkukupit olen tainnut ostaa joskus jostain sisustuskutsuilta.  Lautaset tässäkin valkoiset.

Mitäs olette mieltä? Mikä on sinun suosikki?

Täällä meillä torstai on aikalailla yhtä harmaa kuin keskiviikkokin.. Joten kynttilät palamaan!

Palataan taas!

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)