Pitkästä aikaan terve ja hei! Nyt ne perinteiset selittelyt, ei ole ollut aikaa ja sitten kun olisi ollut aikaa ottaa jotain kuvia ja postailla, ei ole ollut inspistä tai huvitusta. Toivottavasti kaikki lukijat eivät ole kaikonneet johonkin...
Pyhäinpäivän kunniaksi jotain muuta kun kanaa ja pastaa. Sushia siis. Tavallisten makirullien lisäksi tällä kertaa kokeilin uramakia ja nigirisushia. Uramakirullissa on riisiä myös päällä ja kantapään kautta kun näitä juttuja oppii, niin ensi kerralla riisin sisään laitettava makirulla pitää olla PALJON pienempi. Nigiri oli todella hyvää ja jos ei tykkää merilevästä niin siitä on aika helppo aloitella sushin syöntiura.
Ensin nuo vähän paremmin onnistuneet kuvat herkuista. Lopuksi sitten se kevennys. Miehelläni on vähän hakusessa tuo puikoilla syönti. Lopputulos uramakirullan kanssa oli sitten tämä.. Hups!
Rentouttavaa viikonloppua! :)
-Päivi-
Onpa hienoja susheja. Todellakin jotain muuta kuin kanaa ja pastaa :). Ikinä en ole tehnyt, mutta ehkä kannattaisi kokeilla...
VastaaPoistaKiitos :) Suosittelen todellakin kokeilemaan! Noihin rulliin kun voi laittaa lähes mitä vaan sisään. Itse laitan yleensä meidän vakiot eli paprikaa, kurkkua, salaatinlehden ja tuoretta tonnikalaa. Mutta kalana ollaan käytetty myös ihan lohta. Ohjeita niin noiden itse sushien kuin esim. riisin keittämiseen on varmaan niin monta kun on tekijääkin joten pitää vaan valita millä tekee. Mä vähän tykkään varioida. Ja sitten vielä, mun mielestä toi sushi on vähän sellasta "välineurheilua" :D
Poista