27.1.2012

Hepo hirnahtaa!

Nyt se on vihdoin valmis. Hankin taannoin facebook kirpparilta keinuhevosen. En tietenkään ollut tyytyväinen pollen väriin, joten sudin polleen maalia. Maalaaminen ei tietenkään ollut helppoa ja maalauskertoja tuli kaiketi ainakin kymmenen. Pitkäjänteisyyttäni (jota minulla on..no, aika vähän) koeteltiin. Mutta nyt se on vihdoin valmis ja odottaa jo ipanavieraitamme!Polle oli alunperin koivun värinen. Nyt se näyttää ehkä seepralta :)

Ihanaa viikonloppua! Minulle onkin "kakun täyteinen" viikonloppu kaksien juhlien takia :)

-Päivi-

ps. Saan siskoltani "uuden" olohuoneen pöydän jonka maalaan meille sopivaksi. Katsotaan, mitä siitäkin projektista tulee...

2 kommenttia:

 1. Maailman täydellisin polle! <3 Itselläni oli muksuna juuri tuollainen ja etsiskelin omalle tytölleni jokin aika sitten tätä samaista heposkaista, mutten löytänyt mistään!

  Löysin blogisi Inanaan kautta ja tykästyin heti! Itse olen aivan rakastunut Eero Aarnion juttuihin ja meiltäkin Tuplis-lamppu löytyypi!

  kauniita unia! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva jos tykkäät :)

   Etsin keinuheppaa jonkun aikaa ja loppujen lopuksi, tämä oli ainao kelvollinen jonka löysin. Olisin halunnut Jukka Keinuhevosen (kuva löytyy kun googlettaa ton) mutta kukaan ei halunnut luopua sellaisesta, ainakaan sopu hintaan.
   Oletko etsinyt facebook kirppareilta? Sieltä minäkin omani löysin :)

   Joo, Eero Aarnion suunnittelemat jutut (varsinkin valaisimet) ovat ihania. :)
   Ihanaa viikonloppua!

   Poista

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)