3.1.2012

Uusi vuosi, uudet vai vanhat jutut?

Uuden vuoden juhlat on juhlittu, namit ja muut herkut syöty ja nyt on aika palata ruotuun.Siirryin toisaalta blogin pitoon tänne... Vanhassa kun alusta ei toiminut niin kuin olisin halunnut.. Joten kokeillaan täällä :)

Makuuhuoneen DIY olisi valmis kuvattavaksi mutta.. siinä tuli mutka matkaan jota nyt hoidan tarran myyjän kanssa.. Ostin tarran jossa oli sana "allways" ja kotona tajusimme että eikös se pidä kirjoittaa "always"... Jos tämä kahdella L kirjaimella kirjoittaminen kuuluukin jotenkin asiaan, kertokaa..
Nakkasimme eilen kuusen kellariin. Hyvästelin kaikki ihanat joulukoristeeni ja paketoin ne siististi. Joudun ensi jouluksia ostamaan toisen laatikon kuusenkoristeille..
Kaipasin kuusen jälkeen pientä tunnelmaa olohuoneeseemme joten viritin viinikaapissa olleet valot tikarappusiin ja Hemmasta ostetut enkelin siivet pysyvät nyt hienosti menossa mukana. Kutsutaan näitä vaikka talvivaloiksi kun joulu meni jo :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)