6.1.2012

Loppiaiseen joulukin lopahtaa...

Tosin omani on loppunut jo hetki sitten.
Sain eilen inspiraation. Asuessamme lähellä Vesijärven rantaa, meillä oli VALTAVA olohuone. Ostimme sinne jostain huonekaluliikkeestä alennusmyyntien aikaan rahin. Rahi on kutakuinkin 130cm pitkä ja jotain 45cm levevä. Valtavaan olohuoneeseen se sopi hienosti. Kun muutimme oman parkkipaikan ja saunan perässä, olohuoneemme koko pieneni valehtelematta puoleen. Koska haluan vieraideni voivan istua jossain muualla kun lattialle, säästimme rahin uudessa olohuoneessamme. Mutta se oli edelleen iso ja ruskea. No, eilisen inspiksen jälkeen se on valkoinen..ja ei ehkä enää niin iso. Ommella hurautin rahiin irtopääliset!


Tässä muuten koko minimaalinen eteisemme jonka seinään se viimeksi mainitsemani tarra väkerrettiin. Nyt vasta sain sen siivottua. Todella iso onni on tuo musta matto. Joskus vuosia sitten Ikeasta ostettu. Siihen tarttuu ihan kaikki roskat, lehdet ja hiekat. Harri Koskisen Block tuo valoa kivasti.  "Poron sydämen" (niin kuin ystäväni sitä kutsuu) ostin Hemman alennusmyynnistä. Se roikkuu liitutaudun nurkassa, joka on myös pitkän eteisemme toisessa päässä.

2 kommenttia:

 1. Uusi ja ensimmäinen lukija ilmoittautuu!

  -Inanaa-
  http://whitefresh.blogspot.com
  [sisustamista päävärinä valkoinen, ripauksella mustaa sekä sekalaista lifestyle-juttua]

  VastaaPoista
 2. Kiva että liityit mukaan, kiitos! :)

  VastaaPoista

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)