19.1.2012

Suomen kaamein kämppä?

Katja kirjoitti pari päivää sitten osuvan blogikirjoituksen. Siitä kuinka kaikki ei mene aina niin "Strömsössä". Karjalanpiirakat paloivat ja hernekeitto ei oikein maistunut. Katja myös kirjoitti siitä, kuinka koti ei aina näytä samalta kun blogissa. On Ikean kassia, lehtipinoja...
No, tästä inspiroituneena ajattelin näyttää mitä kaikkea "kivaa" meiltä löytyy.

Meillä on makuuhuoneessa..sellainen nurkka. Sinne on laitettu kirjallyt. Ja kuten huomaatte, kaikki roju. Siellä on mm. matto (menossa kellariin), kirpparirojut (jotka kohta kannan roskiin), pari lahjaa, keinohevonen...ja...ja... Tämä ei niin kaunis näky suututtaa minua joka ikinen päivä. Miksi pitää ihmisen olla niin "mikälie" ettei saa tehtyä tällaiselle mitään!?


Nurkassa on myös lapsivieraiden leluja, mieheni vaatteita, lehtiä... Tuo pieni keinohevonen odottaa maalia! Kunhan tässä ryhdistäydyn ja pääsen maalikauppaan, maalaan pollen.
 
Myös tekemättömät lumityöt..no ne tulevat vastaan jo heti avatessa takaoven. Jossain tuolla on puulaattoja... Eteisen valkoinen lipasto on kierrätystä. Sain sen siskoltani. Siihen on todella kiva kerätä esim. viikon postit, soittimet ja kuulokkeet, pikkutilpehööri ja..ja... Lipasto kaipaa myös vähän kunnostusta. Maalia ja uusia vetimiä. Jahka inspis tulee, kunnostan senkin. Toisaalta, olen haaveillut pitkästä penkistä lipaston tilalle. Siinä voisi olla tuo lamppu ja kori, muuten tilaa istua (JOO..tuskin olisi). Mutta mieheni on sitä mieltä, että lipasto on ihan hyvä ja ihan kiva ja penkki vain hölmö ajatus.
Ainiin, lamppu on sekin kierrätystä. Ostin sen(kin) Facebook kirpparilta. :)

Lumista viikonloppua! Meillä ainakin on PALJON lunta.

Päivi :)2 kommenttia:

 1. Kukkuu! Ootkos tällaisen jo bongannut?

  "Huhuu, onnekkaat Avotakka-kisan voittajat: Kuplatupla, hannamaria, Mantelikakku, timanttirakki ja kirahvi. Lähettäkää viikonlopun aikana osoitetietonne lily@a-lehdet.fi niin saatte kotiin kannettuna vuodeksi luettavaa!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI! En ollut huomannut! Kiitos paljon! :) Ihanaa! Kerrankin minä joka ei voita koskaan mistään mitään, voittaa jotain oikeasti kivaa :)
   Ihanaa viikonloppua :)

   Poista

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)