4.1.2012

Muuta ärräpää ja sitten Hurraa!

Mainitsin aikaisemmin ostamastani tarrasta ja siinä olevasta kirjoitusvihreestä. Koska vihre ei häiritse silmääni niin pahasti, sovin että saan toisen tarran tilalle. No kipaisimme valitsemassa tarran. Jos ensimmäistä tarraa oli haastava kiinnitää, tämä oli... no ainakin 10 kertaa vaikeampi. En tiedä johtuiko se seinästä, tarrasta vai meistä mutta loppujen lopuksi saimme tarrtan paikalleen. Mainittakoon tässä, että olen aika lyhyt pinnainen joidenkin asioiden suhteen joten olin valmis luovuttamaan minuutin jälkeen ensimmäisen rutun kohdatessa. Onneksi mieheni omaa piiiiiiiiiiiiiitkääääään pinnan.
Tänään saapui myös paikalliseen Iittala Outlettiin Hurraa! Helsinki on vuoden 2012 Design-pääkaupunki ja sen kunniaksi tulei uusi juhlavuoden Hurraa! -muumimuki! Ennestään kaappimme pullistelee muumimukeja mutta silti olen aina kärppänä paikalla kun uusi muki saapuu kauppoihin.

2 kommenttia:

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)