1.2.2012

30 päivän haaste

Törmäsin viime viikolla parissakin blogissa haasteeseen. 30 päivää, 30  kuvaa. Ajattelin olla reipas ja aloittaa 1.päivästä helmikuun 1.päivä. No, menee siis maaliskuun puolelle mutta ei voi mitään.

1.päivä; Omakuva


En juurikaan tykkää olla kuvattavana ja koneella ei juurikaan ole kuvia minusta. Toisaalta, olisihan "omakuva" voinut olla... joku muukin... No, tällä mennään. Kuva on otettu viime kesänä Lontoossa. IHANA PAIKKA! (Harkitsin hetken jo muuttavani sinne kunnes googlettelin esim. vuokrahintoja Lontoon alueella..HUH mitä hintoja!)

Sain tänään jo jotain aikaiseksikin! Vein peitot, tyynyt ja petauspatjan ulkoilemaan. Saavat hytistä rapsakkaassa 24 asteen pakkasessa koko päivän. 
Bongasin taannoin jostain sisustuslehdestä mainoksen Moccamastereista. Hienoja eri värejä! Siitä sain idean kirjoittaa kahvikoneista. Meillä kun niitä on jo kolme! KYLLÄ! Yritin ottaa niistä kuvia mutta koska kuvista tuli surkeita, yritän huomenna (tai joku muu päivä) paremmalla kuvaus onnella. 
ps. HALUAN UUDEN KAMERAN!

Rapsakkaa pakkasviikon jatkoa!
-Päivi- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)