11.2.2012

Kahville!!

Haasteen päivä 11 ja otsikkona "Hullua". Tämä on mielestäni jo sitä...
Juodaanko teillä kahvia? Meillä juodaan. Ja joku voisi kuvitella, että juodaan paljonkin. Meillä on kolme konetta joilla saa kahvia. Kyllä. Kolme!


Tavallinen Moccamaster. Keitin on VANHA. Mieheni on voittanut sen joskus lapsena jostain... Edelleen toimii ja keittää kahvia. Pannu on likainen. En saa sitä puhtaaksi.. Vinkkejä?


Espressokeitin. Tämän mieheni sai jokunen vuosi sitten synttärilahjaksi. Tällä keitellään kahvia "erikoistapauksissa" kun halutaan "hifistellä". Keitin painaa kun synti, itse jaksan leikkiä tällä todella harvoin.


Tämä Herra Pingviini tuli meille jouluna. Joulupukki vissiin luuli, ettei meille kaksi kahvikonetta riitä. Tällä keittelen itselleni kaakaota, cappuccinoa, lattea...

Sain viettää tämän päivän ihanan siskon tyttöni kanssa pulkkailen, potkukelkkaillen ja leikkien. Ihan huikea päivä, se pikku neiti on vaan niin touhupakkaus. Ja niille isoille ruskeille silmille on aika usein vaikea sanoa "ei"... :)
Huomenna suklaaystävänpäiväkyläilyä tiedossa :)

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)