25.4.2017

Parsaa x2

Rakastan parsaa! Grillattuna, keitettynä, paahdettuna... Omat suosikit ovat parsa uppomunien kanssa sekä risoton kanssa. Nyt on kuulkaa parsan aika eli kauppaan ja pannun kautta suuhun!

Meillä kanssa-asukki hoitaa uppomunat. Ja joka ikisen kerran ne ovat niiiiiiiiiin hyviä!! Tällä kertaa munia tarjoiltiin höyrytetyn parsan sekä hollandaisekastikkeen kanssa. Tällä ohjeella kuulemma onnistuu aina *klik klik* munien kanssa.  Hollandaisekastike syntyi tällä *klik klik* ohjeella.

Risotto on kyllä yksi omista suosikeistani! Se on hyvin muunneltava eli sitä voi tarjota niin sienten, parsan, kanan, kalan kuin pihvinkin kanssa. Meren antimia unohtamatta. Itse teen risoton kutakuinkin tällä ohjella *klik klik*. Risottoriisi paketeissa on myös hyviä ohjeita jotka kannattaa tsekata. Parsan paahdoin uunissa ja leikkasin risoton sekaan. Joku yrtti olisi ollut kiva mutta unohtui kauppaan..
Risotto ei ole niin hankala kun voisi luulla. Tarvitset vain oikeaa risottoriisiä, parmesania ja tilkan viiniä. Jos risotto ei ole sulle tuttu, tutustu!

Parsa kuuluu kevääseen ja vaikka ilmat selvästi yrittävät pilata mun kevätfiiliksen, nautin kevään ihanasta fiiliksestä!

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)