21.4.2017

Pahvisen lampun pöhkö tarina

Olipa kerran kauniista asioista pitävä Lahden MM-hiihtojen vapaaehtoinen. Kisat kisattiin ja kaikki kisoissa ollut "roju" tuotiin kisakirpparille myyntiin. Ensimmäisenä päivänä ilmestyi valaisimia jostain VIP-tilasta kuulemma. Kauniista asioista pitävä vapaaehtoinen ihastui tuohon pahviseen valaisimeen. Pari päivää hinnan tiedustelussa meni ja loppujen lopuksi eräs "toimiston ihminen" totesi, että jos joku tuon ostaa eurolla niin myyn saman tien. Varsinkin jos ostaja ostaa kokoamattoman (ne kun olivat kuulemma kettumaisia koota). Vapaaehtoinen kipitti lompakolle ja lunasti kauniin valaisimen eurolla. No... kului päivä ja vapaaehtoinen sai viestin jossa ihmeteltiin, kuinka oli raaskinut maksaa lampusta niin paljon! Vapaaehtoinen ihmetteli, että eurohan nyt ei ole paljon. Päivän aikana paikalle oli tullut joku, ketä oikeasti tiesi valaisimien oikean arvon ja sanotaanko näin, että en minäkään olisi siitä sitä oikee hintaa maksanut.
En tosiaankaan tiennyt, että lamppu oli suomalaista desingia *klik klik* . Mutta kun asiaa tutkin, kävi ilmi että valaisinhan tosiaan oli suomalainen. Pahoittelut omasta tietämättömyydestä mutta tietämätön oli tämä "toimistonkin ihminen". Siinä yksi tietämätöm myi toiselle tietämättömälle.
Tänään on luvassa taas musiikkia kun Sanni vetää keikan H16:sta klubilla. Huomenna onkin sitten Bloggers' Inspiration Day-tapahtuma Helsingissä. Kivaa viikonloppua!

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)