27.4.2017

Kirpakka kirppis Herttoniemessä osa1

Yhdistin Blogitapahtuman *klik klik* ja treffit parin ihanan ihmisen kanssa. Sunnuntaina hotellin aamiaisen jälkeen hurautimme Herttoniemeen. Vanhalla puolella tuota "kylää" pidettiin kaiken sen lumisateen jälkeen aivan ihana pihakirppistapahtuma! Kadut olivat lähes täynnä myyjiä ja ostajia. Pari "maalaista" mahtui mukaan hyvin. Tein muutamia hyvä löytöjä! Ihan ensimmäisenä löysin pari edukasta naamaria töihin. Toisesta pöydästä pongasin nämä kaksi aivan ihanaa Muurlan viinilasia! Edukas hinta sinetöi kaupat.


Olen muuten ihan rakastanut noihin neilikoihin! Super hyviä leikkokukkia kun kestävät ja kestävät! Meidän Prismassa ei nippu ole hinnalla pilatttu eli jos kaipaat leikkokukkia kotiin, kannattaa kokeilla!

Tapahtumassa ihmiset olivat kivoja ja jokainen löysi varmasti jotain. Lettuja, makkaraa, vohveleita, pullaa, kahvia ja mehua oli tarjolla monella kojussa. Tuonne on päästävä ensi keväänäkin mikäli kirppistelyä on tarjolla! Ja mikä parasta, ihanat J ja M jaksoivat mun köpöttely vauhdin koko matkan! Kiitos!

Taas paistaa aurinko! Aika jännää tämä kevät näiden ilmojen suhteen. Katselin eilen, että luvassa oli lumiräntäjotain sadetta mutta lähes koko päivän ainakin meillä paistoi aurinko. Jännää...

Kivaa torstaita!

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)