24.4.2017

Bloggers' Inspiration Day 2017

Lauantaina 22.4 vietettiin Helsingissä Kattilahallissa Bloggers' Inspiration Day. Sain kutsun ja koska samalle viikonlopulle sain järkättyä ihanien ihmisten kanssa treffit sekä hotelliyön kanssa-asukin kanssa, suuntasimme isolle kirkolle. Köröttelin metrolla Kattilahallin kupeeseen ja kötöttelin paikalle. Alkuun ihmisiä oli omaan silmään aika vähän. Väki kyllä lisääntyi mutta mielestäni toissa vuonna oli enemmän ihmisiä. Paikalla olleet yhteistyötahot olivat ihan ok. Toissa vuonna kumppaneita oli kyllä omaan makuun enemmän. Ruoka oli tällä kertaa loistavaa ja tarjolla olleet viinit hyviä. Yhteistyökumppanin skumppa oli omaan makuun himpun makeaa. Tässä päivä omalta osaltani kuvina. Toivon ensi vuodelle uusia kumppaneita ihan arjesta sekä kamera kumppanin vaihtoa. 











Ihana aurinko paistoi tänään ainakin meillä! Kiva aloittaa maanantain hommat paisteessa. Mitäs teidän viikkoon kuuluu? Mä odotan jo lauantaita ja Profeettojen keikkaa!

Kivaa viikkoa!

-Päivi-

1 kommentti:

  1. Wow, mitä ihania herkkuja! Varmasti ollut ihana päivä :D

    VastaaPoista

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)