27.1.2017

Paras pikapasta ikinä!

Vaikka onkin perjantai, haluan jakaa teidän kanssa yhden tosi hyvän ohjeen. Tällä ohjeella on pieni tarina. Luulin nähneeni pastaohjeen jossa olisi kaalia ja avokadoa. No, se oli ollutkin ihan omaa kuvitelmaani. Jääräpäisesti päätin kuitenkin kokeilla tätä "muka löytämääni ohjetta". Ja oi!! Mikä loistava pasta!!


Kaali-avokadopasta

Nämä kerää kaupasta:
- valkokaali (mulla oli tosi iso kaali, käytin siitä n.1/4)
- avokadoja 2kpl
- yksi punasipuli
- parmesania
- pastaa (itse käytin spagettia)
- oliiviöljyä
-suolaa, pippuria, rosmarinia ja timjamia (kuivattu ihan ok)

Tee näin:
Laita ensin pastavesi kiehumaan. Suikaloi kaali. Leikkaa sipuli. Nakkaa kaali ja sipuli pannulle. Nakkaa perään mausteet. Paistele kaalia välillä sekoittaen. Itse lisäsin 5 minuutin jälkeen n. puoli desiä vettä pannulle. Kun pastavesi kiehuu, lisää pasta ja keitä ohjeen mukaan. Kun kaali on kivan rapsakkaa ja pasta kypsää (tähän menee aikaa suunnilleen sen pastan kypsymisen verran...), nakkaa kaikki samaan kulhoon. Avokadot laikkasin paloiksi ja laitoin sitruunamehua hieman päälle..  Maista. Lisää mausteita (suola ja pippuri) jos kaipaat jotain. Raasta parmesania maun mukaan. Nakkaa hieman pastan keitinvettä mukaan. Raasta vielä valmiin annoksen päällle juustoa.
Tämä pasta toimii hyvin sellaisina kiirepäivinä.  Jopa kanssa-asukki laittoi viestiä, että pasta oli hyvää!

Kivaa viikonloppua! Tänään köpöttelen Katu-klubille kuuntelemaan musiikkia ja huomenna vietän päivää Lahden MM-kisojen koulutuksessa. Kivaa!

Palataan!

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)