20.1.2017

Kasvot kuntoon uuden vuoden kunniaksi!

Tein itselleni uuden vuoden lupauksen, että tänä vuonna panostan piirun verran enemmän itseeni kun aiemmin. No, tammikuuta ollaan menossa vasta puolessa välissä ja olen jo ehtinyt laittaa näkö"ongelmat" kuntoon käymällä optikolla, ihana kampaaja laittoi jo pitkäksi venähtäneet hiukseni kuntoon ja Dermosililtä tilasin päivä-sekä yövoiteen sekä myös silmänymäpärysvoiteen. Tykästyin noihin Primo-sarjan tuotteisiin ja voin suositella niitä kyllä lämmöllä!¨Pikaisella selauksella tuotesarja on nykyään eri nimellä ja purnukatkin ovat eri näköisiä mutta jahka nuo loppuvat, tilaan kyllä uusia. Silmänympärysvoide *klik klik*, yövoide *klik klik* sekä päivävoide *kilk klik* löytyvät täältä *klik klik*. Myös yksi iso suosikkini kasvopesu *klik klik* on kokeilemisen arvoinen!
Mitäs muuten tykkäätte rilleistä? Naapuri oli eilen aamulla varsin kohtelias ja kertoi minun näyttävän ne päässä nyt todella fiksulta! Mukava palaute kerrassaan! Pidän laseja koneella (paitsi nyt...hups...) ja autolla ajaessa sekä esim. valokuvauksessa.

Mulla on ihan huippu viikonloppu tiedossa!! Apulantaa lauantaina ja ihanien ystävien seuraa! Parasta!

Kivaa viikonloppua kaikille!

-Päivi-

Postaus ei ole tehty yhteistyössä Dermosilin kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)