24.1.2017

Mausteiset Härkis tortillat

Kokeilevassa keittiössä oli perjantaina vuorossa Härkis. Mikäli kaipaat tietoa tuotteesta, mene tuonne *klik klik*. Pakkauksen koko on 250g mikä mietitytti ensin. Aika pieni? No, eipä ollut! Härkis oli todella täyttävää ja piti nälkää todella hyvin.
Perjantaina on kiva syödä jotain "ei niin arkista" joten tein Härkiksestä tortillatäytteen. Jopa kanssa asukki tykkäsi, kommentti "täähän on yllättävän hyvää" lämmitti kokin mieltä.


Härkis tortillat voi tehdä esim näin:

- paketti Härkistä
- tomaattimurskaa purkin verran
- tuoretta chiliä (itse käytin kokonaisen siemenien kanssa kun oli aika vaisun makuinen)
- suolaa, mustapippuria, pizzamaustetta
- kuullotettu iso sipuli ja neljä valkosipulin kynttä
- tortillalettuja (2-4 per nenä?)

Lisäksi suosittelen:
- avokadoa
- salaattia
- korianteria
- tuoretta paprikaa ja tomaattia
Mahdollisesti myös mozzarellaa ja kermaviiliä jos kaipaat raikastusta.

Kuori ja hienonna sipulit ja kuullottele hetken verran. Lisää hienonnettu chili. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Anna porista n.10 minuuttia. Kippaa Härkis mukaan ja anna lämmetä. 

Tortillaan laitoin lisäksi tuoretta paprikaa, salaattia, mozzarellaa, avokadoa, korianteria ja himpun kermaviiliä. Tomaatti sopii myös hyvin mukaan!

Täytettä jäi jatkojalostettavaksi joten palaan sen käyttämiseen myöhemmin! Suosittelen kyllä kokeilemaan Härkistä! Todella käyttökelpoinen tuote.

Kivaa alkuviikkoa!

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)