5.4.2015

Paikka vaatteille

Tuo kanssa asukki vetää joka aamu kauluspaidan päälle. Olen jo irtisanoutunut niiden silittämisestä mutta vaatteiden säilytys (paikka...tapa) ovat jo aika pitkään ärsyttäneet minua: vaatteita on sälytetty niin lattialla, henkarissa makuuhuoneen vaatekaapin ovessa kuin olohuoneen rahin päällä. Ihana appeni ratkaisi tämän(kin) ongelman ja teki meille vaatetelineen jossa on nyt paikka niin kauluspaidoille että housuille. JEIJ!!! Keskiviikkona sitten siivosin tuon meidän makuuhoneen murheenkryynin eli "kolon". Koloon on ängetty pakastimen lisäksi nuo Ikean Beståt. Hyviä kaappeja ei siinä mitään, mutta meille tavaraa on ängetty niihin niiiiiiiiiiiiiiin paljon että hävettää. Kirjoja, leffoja, levyjä, lisää levyjä, vielä vähän levyjä, nuotteja, kaijuttumia ja muita koneita... huoh...Lisäksi makuuhuone kaipaa todella todella kipeästi maalia. Että ihan kanssa asukille tiedoksi, makuuhuone maalataan kesällä! Samoin ehkä eteinen...sekä loput olohuoneesta ja keittiöstä...

Mukavaa sunnuntain myöhäisiltaa ja rentoa maanantain vapaapäivää! Meillä pestään "rennosti" ikkunat ja laitetaan terassi kuntoon!

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)