13.4.2015

DIY pussukat

Olen kyllästynyt meidän kylppärin säilytystilattomuuteen. Mitään kalustetta sinne ei oikein mahdu joten piti kehittää jotain piensäilytystä. Pyykkärin päällä on kaksi puulaatikkoa jossa pienemmässä on (yllätys yllätys) mun meikit sekä muuta kosmetiikkaa, isommassa on sitten pyykkiin liittyvät aineet sekä jotain siivousvälineitä. Se on vähän sellainen "sekalainen seurakunta" laatikko..
Koevedoksena kokeilin tapetista tehtyä punoskoria mutta ei se tapetti oikein tykännyt kosteudesta. Kerran työmatkalla sain ahaa elämyksen vanhasta vahakangaspöytäliinasta. Siitähän mä ompelisin pusseja! Pienen etsintäoperaation jälkeen löysin valkoisen kankaani ja ommella hurautin pussit. Pusseissa on kaikki "päivittäiset" jutut eli deudorantit, tuoksut, harjat, hiusnipsut/pinnit/ponnarit sekä miehellä hiusvaha. Oma hiuksiini liittyvä arsenaali on altaan alla kaapissa hyvässä (not!) järjestyksessä.Yksinkertaisuudessaan leikkasin kaksi ympyrää jotka siksakkasin yhteen. Mittasin ympyrän ulkopiirin ja leikkasin sen mitan mukaan suorakaiteen muotoisen palan. Ompelin sen "alareunasta" ympyrään ja suhautin pystysauman kiinni, niin että siihen jäi ulkopuolelle tuollainen "nätti sauma". Leikkasin siis n.100x150 palasta kaksi ympyräpohjaista pussia sekä yhden suorakaiteenmuotoisen pussin wc-paperille. Kangasta jäi yli 20x20 pala. Tehokasta uusiokäyttöä siis!

Aurinko paistaa ainakin meillä eli tänään ulkoillaan töissä! Ihanaa päivää!

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)