28.4.2015

Näkösuojaa

Keksin viime kesänä virittää verhot myös tuonne takapihalle! Kahden tolpan väliin saa kätevästi tangon johon löysin viime kesänä jo Ikeasta varsin edukkaaseen hintaan valkoiset, hieman läpinäkyvät verhot. Talven aikana joku verhohiiri oli kähveltänyt toisen verhon niiden ollessa säilytyksessä varastossa. Onneksi ihana K toi minulle uuden paketin näitä verhoja Tampereen matkaltaan. Kiitos siis vielä kerran!

Verhot toimivat hyvin näköesteenä tuonne takana kulkevalla kävelytielle päin. Enää pitäisi ommella/virittää jotain painoa noiden kahden uuden verhon alareunaan ettei tuuli niitä heiluttelisi niin paljon...

Toinen pihan tauluistakin on jo valmis! Enää puuttuu tuosta hyllystä ne kesän kukat ja kasvit! Niitä taidankin saada odotella vielä tovin jos toisenkin. On myös mahdollista, että kyllästyn pian tuohon omatekemään tauluun ja teen uuden. Uuden teen sitten vaakatasoon jotta saan sen tuonne ylemmälle hyllylle.


Tänään olikin aivan ihana auringonpaiste! Töissäkin pihalla viihtyi hyvin kun lämmintä piisasi. Jotta kukaan ei pääse kyllästymään aurinkoon ja lämpöön, on ainakin meille luvattu huomiseksi sadetta. Jihuu...

Joko teille on vappusuunnitelmat valmiit?

Kivaa loppuviikkoa!

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)