20.4.2015

Arjen keksiherkku

Tähän herkkuun löytyvät ainekset melkein kyllä jokaiselta. Nämä suklaa(kaakaoa siis)keksit maistuvat vaikka jäätelön kanssa tai jos mieheltä kysytään, suoraan pelliltä raakana. Pallot katoilivat johonkin (miehen suuhun) jo ennen kuin ehdin laittaa pallot uuniin paistumaan. Näihinhän voisi lisätä vaikka suklaamurua jos sellaista sattuisi kotona olemaan. Tai vaikka dipta valmis jäähtynyt keksi sulatettuun suklaaseen ja nakella siihen vaikka värikkäitä hitusia. Tuunailla vähän!


Ohje ei toki ole minun vaan löysin sen täältä *klik klik*.
Suosittelen! Maistuu niin isoille kuin pienille, meillä on testatttu.

Sananen vielä kommenttilaatikkoon jätettävistä kommenteista. Arvostan jokaista, oli se sitten minkälainen tahansa. Olisi kuitenkin mukavaa, jos jättäisit kommentin omalla nimellä, näin tietäisin että uskallat seistä sanojesi takana, oli viestin sisältö mikä tahansa. Ja kaikille omille Facebook kavereille vielä toive, jos haluat kommentoida jotain sinne lataamiani kuvia/päivityksiä (niiden sisältöä, tekstiä tms), kommentoi siihen Facebookissa varattuun tilaan/yksityisviestillä minulle. Tänne blogin puolelle ei sellaiset kommentit kuulu, blogiin kommentit liittyen näihin juttuihin, omalla hlökohtaiselle Facebook-sivulle sitten sinne kuuluvat kommentit. Eikös?

Aurinkoista alkuviikkoa!

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)