16.5.2012

Talkootko?

No nepä ne! Olemme osallistuneet mieheni kanssa taloyhtiön "talkoisiin" kerran. Ja se riitti. Haravoimme kaikki pihat kahdestaan. Ja talkoomakkaratkin grillasimme ihan omasta jääkaapista. Viime viikolla postilaatikkoon kolahti lappu talkoista jotka on tänään. Koska olin hankkinut meille jo jotain ihan muuta tekemistä, pidimme oman takapihan talkoot. Tai oikeastaan mieheni piti. Minä surffailin netissä. Mieheni leikkasi kaikki aitamme takana olleet puskat (en todella tiedä mitä laatua ne ovat) matalaksi. Osa oli ihan kuivia, osa muuten vaan kamalan näköisiä. Jos ne nyt vaikka kasvaisivat vähän paremmin. Hommaa riitti ja kuumakin kuulemma tuli. Huutelin aidan takaa kannustavastii hyötyliikunnan iloista :D


Nyt pääsee takapihan portistakin sisään ja ulos ilman, että silmään tökkää joka kerran joku puskan oksa!

 Tässä on meidän nurmikko. Eikö olekkin IHANA? HIRVEÄ!!!! Ja tuo allas. Mieheni oli syksyllä sitä mieltä, ettei saviastialle käy mitään talven aikana. No, sepä oli haljennut miljoonasta kohdasta. Mitäs nyt sitten? Ideoita?

Mieheni kärräsi aika monta kottikärryllistä puskien jäämiä pois. Maisema muuttui ja se on hyvä! Vielä kun joku kaataisi noi karseat kuuset toiselta aidan pätkältä... Käyn kohta itse sahaamassa ne!

Iloista keksiviikkoa ja huomista vapaapäivää!!
-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)