18.5.2012

Pitkän harkinnan tulos!

On tässä.  Päätin kuvata kylppäriä. Olen monta kertaa yrittänyt ja aina kuvista tulee huonoja. No, en tiedä onko ne nytkään hyviä, mutta nyt saavat kelvata. Bongasin taannoin eräästä Kanadalaisesta blogista ihanan kylpyhuone postauksen. Se toimi inspiraationa tällä kertaa!
 Pentikin pyyhkeet on jo menneen kesän ostoksia. Meillä vaan säilyy pyyhkeet hyvinä kun niitä on NIIN PALJON. Noilla pyyhkeillä saa hyvin kesän fiiliksen kylppäriinkin! Luhdan pieni valkoinen kori on juuri passeli vessapaperille. Säilytystilaa meillä on niin vähän, että puiset laatikot olivat pakkohankinta. Ne taisi löytyä joskus Kodin Terrasta. Pentikin IHANA matto löytyi alennusmyynnistä. Aikaisemmin meillä oli aina valkoinen matto mutta jokainen voi miettiä, oliko se oikeasti valkoinen. Matto sopii hyvin Marimekon suihkuverhoon. Se oli heräte ostos joskus vuosia sitten Marin tehtaanmyymälästä. Mieheni mielestä se oli niin kallis, ettei meille kuulemma tule koskaan enää uutta verhoa... No, myönnettäköön että verho oli aika hintava mutta se on hyvä ja kaunis, joten eikös se ole tärkeintä?

Ihanaa huomista lauantaita!
-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)