9.5.2012

Ei mikään muotiblogi

mutta silti!
Kävin miehen tädin kanssa naapurikylillä. Orimattilassa on jossain jo edes menneen vaatetehtaan tiloissa sellainen krääsätaivas. Kaikkea on! Ja sitä mitä ei ole, sitä ei tarvita. Kattiloita, vaatteita, sukkia, sukkahousuja, pihviveitsiä, koreja, lyhtyjä, verhoja, kankaita, kenkiä...ja PALJON muuta. Tein muutaman havainnon. Kaikki vaatteet olivat selvästi yli 50 vuotiaille. Ja ne mitkä eivät olleet, olivat reilusti ylihintaisia. Merkkituotteet maksoivat hirveästi. Esim. Vallilalan verhoja saa naapuri rismasta joskus jopa edullisemmin. Ja sitten, onko pakko ostaa jos "halvalla" saa? Eräs mies osti 20 (KYLLÄ!!!) Muumi Mamma figuuria (taisivat olla jotain Arabiaa) koska ne nyt sattuivat olemaan niin edullisia.

Itse ostin kahdet Fiskarssin isot sakset (no, myönnettäköön että ne oli edulliset, vain 5€ kappale!), sushikirjan, kasvovetta, puuterin ja korun.
Koru oli aika vaaleanpunainen (ei yleensä pätkääkään mun väri!!) ja siihen sattui kuulumaan "ruusuke" jonka saa näppärästi joko päähän tai takin kaulukseen!Mä olen tämän ja huomisen työmatkaleski taas. Eli ehkä on kipaistava vielä kauppaan jotain hyvää hakemaan!

Luvatuista vesisateista huolimatta hyvää loppu viikkoa!
-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)