23.5.2012

Lontoon tuliainen...

..otti ja hajosi. Kyllä. Mieheni taannoin tuoma Marc Jacobsin OH Lola tuoksu meni rikki. Pullon sisällä oleva pilli irtosi ja sen päässä olleet pienet jouset ja kuulat putosivat pullon pohjalle. Itkuhan siinä melkein tuli kun pullosta oli käytetty tuoksua vain muutaman kerran. Otin yhteyttä Marc Jacobsin asiakaspalveluun ja "hyvällä" englannilla selitin mitä pullolle oli käynyt. He opastivat ottamaan yhteyttä tuoksun valmistajaan, edelleen englanniksi. Ja sinä päivänä kun kuluttajapalvelusta Berneriltä tuli SUOMEKSI sähköpostia, olin iloinen. Vihdoin sain selittää edes hieman järkevämmin mitä tuoksulle oli tapahtunut. Kyseiseltä maahantuojalta sain loistavaa palvelua. Muutama sähköposti, pari kuvaa ja kappas, tänään posti oli polkaissut paketin. Sain korvaavan OH Lolan sekä yhden valitsemani tuoksun. Valitsin ihan summamutikassa pienen googlailun jälkeen Calvin Kleinin Euphoria Men tuoksun miehelleni. Ja sehän oli vielä kaiken lisäksi hyvä!Sain myös monta näytettä tuoksuista, voiteista ja shampoista. En jotenkin osaa postata näistä "muotijutuista" mutta hyvästä palvelusta oli pakko postata :)
 Tänään kusti oli polkaissut myös Avotakan postilaatikkoon joten tämä ilta meneekin sitten hyvin. Meillä oli myös cittarissa alennuksessa tortilla lettuja joten voin tehdä kerrankin miehelleni jotain ruokaa :D

Aurinkoista iltaa!
-Päivi-

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kyllä! Minulle olisi riittänyt uusi Oh Lola mutta sainkin lisäksi kasan kaikkea muutakin. Ja palvelu oli muutenkin nopeaa :)

      Poista

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)