30.5.2012

Rakkaudesta, unelmista..

ja kaloista. Lasse Hallströmin uusin elokuva oli muuten hyvä! Ewan McGregor oli ihana, herran ihanaa englantia olisi voinut kuunnella vaikka koko päivän. Vaikka elokuva olikin pääosin ihan perushömppää, sai se kuitenkin ajattelemaan. Jos oikein, oikein kovasti yrittää ja jos oikein kovasti jotain haluaa, onnistuu se todennäköisesti. Loppujen lopuksi se kala ui kuitenkin vastavirtaan, niin kuin on tarkoituskin... se on hyvä muistaa vaikka joskus vaikealta se tuntuukin.. Kävin siis leffassa ja kahvilla synttäripäiväni kunniaksi. Armas mieheni oli töissä (niin kuin kaikki muutkin) joten sain viettää laatuaikaa yksin.

Nappasin kännykällä synttäripäivän herkuista kuvat. Tuo kahvi oli joku "toffeeherkkukahvi" ja se oli TODELLA makea! Ihan hyvää mutta yhtään enempää sitä ei olisi pystynyt juomaan. Hölmö menin vielä ostamaan juustokakkuakin vaikka pelkkä kahvi olisi riittänyt makean nälkään ihan hyvin.

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)