29.4.2012

Terveiset Herttoniemestä!

Ja Marimekon ystävämyynnistä. Kaikkeahan siellä taas olisi ollut mutta niin kuin erään naisen kanssa taivasteltiin, kaikki tuntui jotenkin vähän kalliilta.. Olisin halunnut ostaa kummipojilleni jotain pientä kevät lahjaksi mutta..
Ostin minä kuitenkin jotain. Kangasta, tyynynliinan ja lautasliinoja. Toisesta kankaasta ompelin keittiöön uuden verhon, toisesta pöytäliinan. En ole mikään hirveä pöytäliinan ystävä, tykkään enemmän tableteista, mutta näin vapun ja kesän juhlien kunniaksi päätin ommella pöytäliinan. Saamme ihanat ystävämme vappupäivänä kylään joten toivon että liina säilyy puhtaana siihen asti. Nappasin Mäntsälän Pentikin poistolootasta kaksi pyöreää tablettia. Ihan vaan siksi, koska olemma mieheni kanssa vähän sottapyttyjä :D Vapun jälkeen taittelen liinan hienosti kaappiin odottamaan omia synttärikahvejani ja palaan tylsiin (ja helppoihin) tabletteihin.
Olin eilen reipas. Pesin keittiön kaapit, leivoin sämpylöitä ja tein vispipuuroa. Uuden muumimukin sain jo viime viikolla, mun mielestä se on aika ihana! Mieheni siivosi tänään talvimukit säilöön koska muumimukihyllymme oli hieman täysi. Tällä hetkellä meillä taisi olla 39 muumimukia :) Haaveilen edelleen niistä vanhemmista mukeista... ehkä sitten joskus!

Iloista vapun odotusta!
-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)