28.4.2012

Terveiset aurinkoiselta postimerkiltä!

Eli meidän takapihalta! Oli ihana herätä tänään aikaisin ihanaan auringon paisteeseen. Eiliset harmitukset unohtuivat kun pääsin laittamaan takapihan kuntoon. Tai niin kuntoon kun sen ylipäätään voi saada. Toi meidän "nurmikko" on kyllä ihan karsea. Ja toi aita hirvitys...
Olen valinnut PALJON värejä takapihan tekstiileihin. Ja ihan vain sen takia että meidän piha on todella varjoinen ja jotenkin sinne on saatava väriä ja eloa.


Aidan vaihto vaan venyy ja venyy kun kukaan ei tunnu tietävän kenelle nuo kuuset tuossa aidan takana kuuluvat. Ne lahottavat meidän aidan ihan tykkänään ja jos niitä ei kaadeta siitä, ei ole mitään järkeä tehdä uutta aitaa. Yritin ottaa grillipuolestakin valokuvaa mutta se on jotenkin niin rumilus..
Torstaisella shoppailureissulla ostin Ikeasta vahakangasta tuohon pienelle pöydälle. Se onkin parin lyhdyn lisäksi ainoa uusi asia jonka tänä keväänä olen takapihalle ostanut. Mieheni oli tuonut kellarista myös parin kesän takaiset takapihan matot ja peitot. Huomasin että nehän sinisestä väristään huolimatta, passaavat ihan kivasti tuonne. Noi Ikean pikkumatot on muuten super käteviä! Ne kun voi pestä pesukoneessa. 

Aurinkoista viikonloppua kaikille! Huomenna luvassa jotain mitä löysin Marimekon ystävämyynnistä!
-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)