10.4.2012

Juustoja!

Maistoin taannoin ystäväni luona juustopiirakkaa. Ja voi että se oli hyvää! Tänään kauppareissulla alkoi jauhopeukaloa kolottaa ja päätin säveltää itse juustoista piirakkaa. Ja hyväähän siitä tuli! Suosittelen lämmöllä :)


Laitoin uunin lämpiämään 200 asteeseen. Pohjaan laitoin 3dl jauhoja ja 100g margariinia jotka nypin. Sen jälkeen lisäsin 3 rkl kylmää vettä ja sekoitin taikinan. Levitin taikinan vuokaa ja laitoin pohjan uunin siksi aikaa kun sekoitin 1 purkin kevyt ranskankermaa, n. 1 dl maitoa ja vahvaa juustoraastetta sekä kohtuu paljon mustapippuria myllystä. Pilkoin siivuiksi vuohenjuuston ja koskenlaskijan jotka levitin pohjan päälle ja lopuksi kaadoin ranskankerma-juustoraasteseoksen päälle. Piirakkaa paistoin uunissa n.30 minuuttia.
Kannattaa antaa jäähtyä vähän niin juustot maistuu paremmalta!

Herkutellaan!
-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)