14.4.2012

Sorruin..

..taas haaveiluun! Olen sortunut siihen lähiaikoina aika monesti..

Tällä kertaa haaveilin ihasta ruoasta (ainaisen kana-fetasalaatin tilalle) ja hienosta teatteri-illasta (ainaisen tv:n tuijotuksen sijaan). Surffailin netissä ja miltä kuulostaisi nämä?

Ravintola Farang; alkuun vaikka HAMACHI JA LOHI SASHIMI VIETNAMILAISITTAIN, pääruoaksi SOUTHERN STYLE' CURRYA, HAUDUTETTUA KARITSAN POTKAA ja jälläriksi vaikka FARANG 'LOST IN PAT PONG (kristallisoitua suklaata, suklaamoussea, passion-suklaakeittoa, mangosorbettia). 


Tomi Björckin toisenkin ravintolan Gaijinin menu kuulostaa ihanalta, vai mitä? 
Alkuun voisin ottaa jotain Dim Sumeja. Hienonnetulla kanalla ja ankanmaksalla täytetty Dim Sum teriyaki dressingin kanssa kuulostaisi ehkä parhaimmalta. Pääruokana voisin ottaa kiinalaiseen tyyliin marinoitua ja grillattua marmorihärkää, retikka kimchiä ja pikkelöityjä kurkkuja. Jälkkäriksi tältä listalta valitsisin ehdottomasti Gaijinin maistelulautasen makeista. 

lähde: ravintola Farang/ http://blog.visithelsinki.fi/archives/1634
Täysin erillaista ruokaa saisi ravintola Olosta. Tämä Helsingissä Kasarmikadulla sijaitseva ravintola tarjoaa aika Suomi painotteista ruokaa. Esimerkki menussa on mm. lohta, kampasimpukkaa ja vasikan kateenkorvaa muiden herkkujen lisäksi tietenkin. OLO tuntui jotenkin aika hintavalta ainakin kun vertasi kahteen edelliseen...
kuva lainattu osoitteesta http://www.hkt.fi/ohjelmisto/play.php?name=kivi
 
No ruoan lisäksi pitäsihän sitä nyt saada hengenravintoakin. Helsinkin kaupunginteatterissa Studio Pasilassa menee Club Act!one. Nämä stand up esitykset ovat ihan hulvattomia! Suosittelen lämmöllä!! Studio Pasilassa menee myös Kiviä taskussa (kuvassa Mika Nuojua ja Martti Suosalo). Tämän olen nähnyt joskus ehkä vuonna 2003 ja silloin sen piti olla toiseksi viimeinen esitys. No, suosio on ollut niin suurta että nyt tätä esitetään jo kymmenettä vuotta! Tämä on ihana! Suosittelen tätäkin.

No, haaveilut sikseen ja nyt munkin on tartuttava arkiseen imuriin.
Muista haaveilla!
-Päivi-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)