26.3.2015

Sananen muumeista

Joku lukija on saattunut huomata, että kerään muumimukeja. Jonkun mielestä (kuten kanssa asukin) täysin turha harrastus. No...joku kerää postimerkkejä, toinen pelaa pleikkarilla koripalloa ja kolmas kerää ne mukit. Itselläni mukeja alkaa olemaan jo aika paljon...olisiko niitä jo joku..50? Tänä keväänä on ilmestynyt uudet Pikku Myy sekä Nuuskamuikkunen sekä aivan ihana ja tällä hetkellä suosikkini Muumitalo. Ensi kuussa ilmestyy vielä kesän sesonkimuki ja sama sesonkimuki ilmestynee taas talvella. Ruotsissa ilmestyi taannoin muki jolla oli jotain tekemistä paikallisen luonnon suojelun kanssa. Harmikseni tajusin, ettei mukia saa Suomesta. Onni oli taas sisko, joka tilasi meille mukit. Hinnasta ei puhuta nyt sanallakaan koska jollain saattaa olla mielipide kaapissa säilytettevän mukin "överi" hinnasta.Tämä vaalenapunainen on se "kaapissa säilytettävä ruotsin muki". Ei mulla ole koskaan yksikään muki hajonnut mutta olen laittanut kaappiin kaikki "arvokkaa" mukit. Tosin noita kausimukeja kyllä käytän, kesällä kesämukeja ja talvella talvimukeja.

Mitäs tykkäätte "naapurin mukista"?  Entäs Muumimukeista ylipäätään?

Aurinkoista torstaita!

-Päivi-

2 kommenttia:

  1. Kovasti tykkään :) Tosi kiva muki myös tuo "naapurin muki". Olen sen myös tilannut, mutta tulossa vasta huhtikuun puolessa välissä. Kovasti sitä odotan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä tosiaan ihana! Keväisen värinenkin vielä. Mutta sen verran kallis että jemmaan meni 😊 Meinasitko käyttöön ottaa tuon "pidetään ruotsi siistinä" mukin? :)

      Poista

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)