8.3.2015

Olipa kerran naistenpäivä...

Kanssa asukkini sanoi joskus, ettei meillä ole (kuulemma?) tapana viettää ystävänpäivää. No, naistenpäivä näyttää kuuluvan samaan sarjaan.
Aamupäiväni pelasti kaksi ihanaa ja aurinkoista naista joiden asennetta ja kokemusta voin vain kadehtia. Taidoista puhumattakaan!
Kiitos kaikille ihanille naisille jotka ovat elämässäni! Äiti ja ihanat siskot, arvokkaat ystävät, tädin ihanat mussukat! Unohtamatta kanssa asukin äitiä! Kiitos!
Oma naistenpäiväni on kulunut imurin varressa. Välillä olen pitänyt seuraa mikroliinalle ja hätistellyt sillä pölykoiria. Kylppärissä minua muistavat pyykit ja keittiössä tiskit. Siivouksen lomassa hauduttelin itselleni uunifilettä ja juureksi.


Innostuin toissapäivänä räpsimään mustavalkoisia kuvia noista "hymypalkinnoista". Harmittaa kun oma objektiivini ei oikein riitä noiden hyvien lähikuvien ottamiseen...

 Toivottavasti teillä kanssa sisaret on ollut edes vähän hohdokkaampi päivä! Mukavaa viikkoa! Meille päin on ainakin lupailtu aurinkoa (?). Sitä siis odotellessa!

-Päivi-

1 kommentti:

  1. Oi, kuinka tyypillinen naistenpv! Minulle sanottiin, että kun naapuri toi kukkia, hänen ei tarvitse - siis tuo armas aviomies! Oli aika iso huomio, eikö?!? Siskolleni olisi tuonut kimpun jos kauppa olisi ollut auki... että ehkä minäkin jonkun huomion sitten vuoden päästä... Jospa sinäkin?!?
    Kiitos kiitoksista! Ne lämmittävät.

    VastaaPoista

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)