20.7.2016

Uuden viikon pyörähdykset

Tilasin taannoin Dermosililta kylppäriin uuden saippuapullon. Samaan syssyyn tilasin niitä myös keittiöön. Yhden saippualle, yhden tiskiaineelle. Pullot ovat uudelleen täytettäviä ja käytettäviä. Ja mikä parasta, pullojen mukana tuli tarroja joissa oli kolmella fontilla tekstit, mitä pullo kulloinkin sisältää. Aika kiva.

Ihan pienen pienen miinuksen annan siitä, että pulloista paistaa ihan vähän läpi. Tiskiaineemme on tällä hetkellä vihreää, samoin saippua.. Mutta plussaa tulee kyllä ehdottomasti pullon muusta ilmeestä! Ja siitä, että nyt tiskiainetta kuluu himpun vähemmän kun se ei ole "omassa pullossaan".

Mitenkäs teidän viikko on pyörähtänyt käytiin? Minulla pyörähti nilkka ja samalla puhelimen näyttö säpäleiksi mutta joo, muuten kuuluu hyvää. Jalan kanssa pärjää kun etenee hissukseen ja välttelee portaita. Kolme koota ja tuki auttavat. Kuntoutunee pikapuoliin. Puhelimen kanssa pidän kädet kyynerpäitä myöten ristissä, että menee takuuseen.
Aurinko paistaa ja kotona riittää hommaa. Huomenna saan ihania lounasvieraita ja sunnuntaina olisi isolla kirkolla taas koripalloa.

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)