22.7.2016

"Se on rikki, sen voi viedä kellariin!"

Meillä oli eteisessä ikkuna *klik klik* johon olin virittänyt valot. Jokin aika sitten huomasin, että valot eivät toimineet. Junnujen koripalloa seuratessa mietin, että "jotain tarttis tehdä". Eteisen valotkin rikki, peli ei sujunut... Sanoin kanssa asukille, että ikkunan voisi viedä varastoon ja valot nakkaa kuuseen. Yllätyksekseni sain kuulla, että valot toimivatkin. No, ikkuna oli jo siivottu pois. Mitähän sitten tilalle?
Hetken mietittyäni kannoin Blockin lipaston päälle. Sehän oli siihen oikein passeli. Vähän muutakin "krääsää" ja avot! Kivahan siitä tuli. Viritin vielä juuttinarun seinälle johon laitoin "taidekorttikokoelmani". Sekin kiva! (Vielä)Maailman helpoin DIY tuo korttinaru. Sidoin narun päihin solmut, mitkä viritin tauluja varten naputettuihin pikkunauloihin. Sen saa pois yhtä nopeasti kun sen tekemiseen meni aikaa.

Haaveilen edelleen hieman kapeammasta lipastosta/kenkäkaapista tuohon "valtavaan" eteiseen... Ehkä sen aika tulee joskus?

Mitä viikonloppu suunnitelmia teillä on? Me huristellaan ainakin sunnuntaina Helsinkiin junnujen koriksen em-kisoihin. Lauantaina olisi naapurikylällä peräkonttikirppis joka sekin houkuttaisi ainakin minua.
Aurinkoista viikonloppua!

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)