17.1.2016

Voihan jääkiekko!

Nyt on luvassa pieni nostalgia pläjäys jääkiekkoon liittyen joten pitäkää hatuista kiinni!

Olen sellainen lätkätyttö. Muistan, kuinka isosiskojen kanssa mentiin bussilla Helsinkiin, vanhaan jäähalliin lätkää katsomaan. Se oli hienointa! Toisella siskolla oli hieno fanipaita nimmareilla. Olin siitä todella kateellinen. Lätkäreissuun kuului myös roskaruoka. Se nautittiin tietenkin Carrols'ssa joka oli ihan jäähallin lähellä. Muistan, kuinka hurrattiin ja hihkuttiin. Muistan, kuinka siskot neuvoivat missä kohtaa piti huutaa ja mitä piti huutaa. Muistan, kuinka paras joululahja oli siskon antamat liput lätkäpeliin. Teininä pääsin peleihin vanhimman isosiskoni ja hänen kavereiden vanavedessä. Vähän vanhempana kävin peleissä kavereiden ja äitini kanssa.
Tänne "maalle" muuttaessa jouduin tietoisesti tyytymään aina harvempiin peleihin. Tämä on todella harmi, jääkiekko kun on mielestäni parasta livenä isossa joukossa, fanikatsomossa. Onneksi pääsen aina joskus peleihin "Jaffalle" ja silloin nautin niistä aina sata lasissa! Tämän sunnuntain peli Jokerit- Amur tarjosi viihdettä koko rahan edestä rankkareiden kera. Tunnelma katsomossa oli ihan ok, joskin on se joskus ollut hieman äänekkäämpääkin...

Vaikka tuo kanssa asukki onkin koripallomiehiä, viihtyi hänkin katsomossa. Huomasin, että pystyin tilaamaan aina erätauolle oluet valmiiksi joten hänenkin viihtyminen oli taattu! ;) Kiitos tämänkin päivän reissusta kuului hänelle <3
#91- fanikaupasta sain uuden uutukaisen hiirimaton, uuden fanilipun sekä tarran autoon. Vanha lippuni oli kuulemma niin köpönen (vanha lippu on muuten ehta ysärilippu!) ja edellinen tarrakin meni vuosia sitten auton vaihdon yhteydessä.

Kipakkaa pakkasta on taas luvattu meille päin.... Odotan siis jo todella merinovillasukkieni saapumista!

Kivaa uutta viiikoa!

-Päivi-  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)