11.1.2016

LuxHelsinki ja muuta ihanaa!

Kanssa asukki pääsi yllättämään kyllä ihan totaallisesti! Perjantaina pakkasin laukkuun yön hotelli reissulle Helsinkiin! Lauantaina aamusta ajelelimme Helsinkiin, ensimmäinen käyntikohde oli Verkkokauppa.comin Jätkäsaaren myymälä. Sieltä sain kuvilleni ulkoisen kovalevyn sekä ulkoisen salaman, kaukolaukaisimen sekä toisen jalustan. Kyseisen liikkeen kameraosasto oli aivan ihana, suosittelen! ;)
Päivä Helsingissä kului siivillä, lumisade ei sekään haitannut kaupungista nauttimista.

Hotelliin asettemisen jälkeen kävelimme syömään illallista. Ihan pienen pieni pettymys oli ostereiden puuttuminen (niitä olin suunnitellut maistavani) mutta ehkä pääsen tänne toisenkin kerran niitä maistamaan? ;)  Ruokalistaa ja muita tarkempia speksejä löytyy täältä *klik klik*.

Rakastan pimeässä Helsingissä ratikalla ajelua ja niinpä illallisen jälkeen ajelimme kympillä Vanhan jäähallin kupeeseen Ravintola Viiteenpenniin. Oluen ystäville kuulemma hyvä paikka, ruokakin on kuulemma hyvää. Lauantaina siellä oli HIFK:n pelin takia aika monta punaisen paidan omistajaa. 
 
 

LuxHelsinki oli kyllä todella hieno! Valokuvia olisi voinut ottaa vaikka kuinka paljon mikäli sormet eivät olisi olleet ihan niin jäässä... 

Ikävintä tälläisissä ihanissä viikonlopuissa on aina se, että kotiinkin pitää lähteä. Hotelli palveli hyvin, sijainti oli enemmän kuin loistava. Onneksi pääkaupunki on lähellä ja pääsen sinne aina uudestaan.

Sääherrat olivat luvanneet alkavalle viikolle jotain jäätävää tuulta sekä lumimyrskyä että niitä sitten odotellessa... Koska tulee kevät?

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)