12.1.2016

Seinäkalenteri vm. 2016

Olen sellainen "seinäkalenteri-ihminen". Kirjoittelen siihen sellaisia yleisiä menoja kuten konsertit, teatterit, synttärit, nimpparit, muut juhlat jne. Seinäkalenterilla on vakipaikka keittiössä.
Tänä jouluna joulupukki oli käyttänyt erityisen paljon mielikuvitusta ja paketista paljastui todella hieno HomomaatuskaTomppa-seinäkalenteri. Tomppa-tuotteija ja muita ihanuuksia saapi tilata täältä *klik klik*.Kuvat kalenterissa ovat todella hienoja ja aina kulloinseenkin kuuhun sopivia. Kirjoitustilaa on omaan tarpeeseeni tarpeeki. Paperin laatu on hyvää eikä tussilla kirjoitettaessa mikään mene läpi.

Mites siellä selvittiin tämän päivän lumipyrystä? Meillä lunta tuli ihan kiitettävästi (pari senttiä olisi ollut omaan makuuni ihan tarpeeksi) ja huomiseksihan sitä oli kai luvattu vielä lisää... Tietokonekin kenkkuili aamulla mutta onneksi tuo kanssa asukki pelasti tilanteen ja homma toimii taas! <3

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)