28.10.2012

Uusi kuva

Ja kehys. Tämä oli siis yksi niistä Ikea-reissun täsmäostoksista. Vanha kehys meni rikki kun putosi lattialle ja lasi (eli siis muovi) oli muutenkin jo vähän rikki. Puinen kehys vaihtui tuohon alumiinin väriseen mikä on paljon paljon hienompi. Kuvakin on kivan rauhoittava ja passaa aika hyvin olohuoneen väritykseen.

Kuten olohuoneen kuvasta näkyy, meille on nyt laitettu ensimmäiset "jouluvalot". Vihaan sitä sanaa joten kutsuttakoon näitä vaikka talvivaloiksi. Nuo tikasvalot olivat meillä jo viime vuonna mutta se tuo kivaa valoa olohuoneeseen joten saavat mennä tänäkin vuonna. Ulkovalotkin me jo tänään viriteltiin, meillä kun sähkö pitää ottaa sisältä niin ikkunoiden avaaminen on huomattavasti mukavampaa hommaa näin lauhojen säiden aikana.


Kävitkö äänestämässä? Me kipaistiin lähikoululle äänet antamaan. Nyt voikin viettää rauhassa viimeisen lomapäivän ja valmistautua uuteen työviikkoon loman jälkeen :)

Kivaa sunnuntai iltaa ja hyvää uutta viikkoa!
-Päivi- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)