6.10.2012

International Food Club vol 2.

Nyt voisin laulaa " Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa.. Ja onneksi sain olla mukana!". Todella hieno päivä ja ilta. Ruoka oli loistavaa, seura oli loistavaa!

Nälkä ei todellakaan jäänyt!

Mutta kivaa sunnuntaita kaikille!

-Päivi-

2 kommenttia:

  1. Ihanilta näyttää. Opitko myös tekemään näitä? Olisi kiva saada ohjeita.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :)

    Meillä on siis sellanen systeemi, että yleensä pareittan tehdään aina joku kolmesta ruoasta. Mulla ja mun parilla oli toi alkuruoka. Siinä touhutessa ei kyllä ehdi koskaan katsomaan mitä muut tekee vaikka olisikin muuten loistava idea jakaa reseptit sitten aina jälkeen päin. Noihin kevät rulliin me laitettiin filotaikinan sisään keitettyä riisinuudelia, kaalia, porkkanaa, chiliä, soijaa, riisiviinietikkaa, suolaa, pippuria ja inkivääriä... (olikohan muuta..). Ne paistettiin ja käärittiin filon sisään. Me jaettiin se iso taikina levy neljään osaan sellaseen pikkupalaan käärittiin aina yksi. Niin ei tule liian taikinainen rulla. Rulla kiinnitettiin sutaisemalla raunaan vettä ja sen jälkeen se paistettiin isossa määrää ölyä kullan ruskeaksi :) Näihin löytyy netistä sata ja yksi ohjetta, me sovellettiin montaa ohjetta yhteen. :)

    VastaaPoista

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)