26.10.2012

Hyviä ja huonoja uutisia

Ensit huonot (tietenkin). Meillä(kin) satoi lunta. Minulla(kin) on kesärenkaat.

Sitten hyvät uutiset. Sain aikaiseksi eilen ommella. Ostin kaksi ja puolimetriä kangasta Ikeasta, pistin kankaan pituus suunnassa puoliksi ja pienen huristelun jälkeen meillä on (taas?) uudet verhot makuuhuoneessa. Kankaan kuvio näyttää mun mielestä ihan siltä, kun ajaa pimeässä, lumituiskussa auton pitkät valot päällä.

Sitten toinen ja ehkä kaikkein paras uutinen. Meidän takapihan kuuset kaadettiin aamulla!! Herään aikalailla tasan kahdeksan aikaan (niin kuin muutama naapurimmekin..) ihan hirveään meteliin ja koneen käyttämiseen. Ensiksi tuli mieleen lehtipuhallin. Mieheni könysi ylös katsomaan mitä pihalla oikein tapahtuu. Hän murahti jotain "siellä on jotain metsureita". Äkkiä väsymys hävisi ja pinkaisin takaovella ja avasin kaihtimet. Voi sitä riemun määrää kun hihkuin "Nyt ne kaataa noi meidän kuuset!!!". Meillä olisi huomenna talkoot ja luvassa olisi vissiin haravointia.. Mitenhän se onnistuu kun lunta on maassa jokunen sentti..

Mukavaa viikonloppua!!

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)