24.5.2017

Postimerkin kesä vm. 2017

No nyt on kesä. Ainakin vielä pari päivää kai? Käytiin kanssa asukin ja appivanhempien kanssa sunnuntaina Kaijansinkon puutarhalla. Aivan ihana paikka, ootko koskaan käynyt? Kannattaa! Ollaan ostettu jo jokunen vuosi sieltä yrttejä ja kukkia. Varsinkin yrtit ovat paljon parempi kuin missään muualla. Tänä vuonna yrttien lisäksi valittiin ihana iso amppeli sekä muutama samettikukka ja koristeruoho. Multaa ja muutama muu kukka haettiin vielä HongKongin kesäpihalta.

Ostin taannoin kangasta Ikeasta ja ompelin grilliin uuden päällisen. Kangas on ihan tavallista vähän tukevampaa ruskeaa puuvillaa. Helppo pestä ja silittää ja edullisuutensa takia sen vaihtaminen tarvittaessa on helppoa.
Pöydälle valittiin valkoisia neilikoita niin ikään puutarhalta. Saa nähdä kuinka ne pärjää meidän pihalla... Köynnöksiä ostettiin Honkkarista kuten jo monta vuotta ollaan tehty. Kolme valittiin, katsotaan mikä niistä jaksaa kasvaa tuohon vanhaan ikkunaan.


Yrtteinä tänä vuonna on sitruunatimjami, basilikaa, rosmariinia, viinisuolaheinää ja ruohosipulia. Tämän vuoden uutuus on valkosipuliyrtti.Toinen muratti pääsi asumaan vanhaan lyhdyn rämään ja toinen Riviera Maisonin pussukkaan. Meillä paistaa pihella aina aamuisin joten aamupala on kiva nautti auringossa.
Muutama pieni juttu olisi vielä suunnitteilla takapihalle kunhan... Aidan ainakin maalaan kesälomalla joka muuten alkaa jo puolentoista viikon päästä... HUI!

Kivaa päivää!

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)