15.3.2017

Kevään valo!

Olisiko taas pienen selittelyn paikka? No, yritetään. Tuli taas tauko. Kiitos täällä meidän kylällä olleiden hiihdon MM-kisojen. Kisoissa ei sisänsä ollut mitään vikaa, veivät vain lähes kaiken vapaa-aikani tavalla jos toisella. Ja kun ei ollut mitään, oli aivan ihanaa kun ei ollut mitään. En toki valita, itse valitsin mennä vapaaehtoiseksi ja siitä todella nautin. Meillä oli vapaaehtoisten vaate-ja varustekeskuksessa aivan mahtavia tyyppejä Lamk:sta sekä oma "esimieheni" oli kerrassaan huikea. Yhdessä jengin kanssa hoidettiin hankalat ja iloiset asiakkaat ja ratkottiin pulma jos toinenkin. Iso kiitos vielä kerran, jos tämä teksti jotkut heistä tavoittaa. Olitte kaikki todella loistavia!

Kuvia kisoista olisi mutta koska kisat olivat ja menivät, jätetään ne nyt pois ja keskitytään kevääseen! OI! Mikä ihana vuoden aika! Lumet sulaa, aurinko lämmitää, valoa riittää! Illat toki ovat vielä hämyisiä joten en voinut vastustaa kiusausta Clasulla tämän valaisimen kohdalla. Eikö olekkin aika kiva!

Kukat kuuluvat kevääseen, sen tietää ihana kummipoikanikin joka eilisellä kyläreissulla toi lempparikukkia. Edelliset olivatkin jos roskiskunnossa.  Keräsin eilen (joo, kyllä vasta eilen) loput kausivalot pois. Keittiössä oli isossa lasipurkissa valosarja ja sen tilalle laitoin sitten tuon "lampun". Kanssa-asukin silmääkin valo taisi miellyttää.

Huh kuinka tämäkin viikko menee taas vauhdilla! Tänään on jo keskiviikko.
Ajatella, meillä on ensi viikonlopun kohdalla ihan tyhjää! En muista edes koska meillä ei olisi ollut yhtään mitään, sen verran on ollut kisajuttuja, keikkoja ja muita hippaloita.

Kivaa loppu viikkoa!

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)