21.3.2017

Apulandia- kAhvila ja museo

Onko teillä omaa suosikkia lauantain päiväkahvipaikaksi? Jos ei, tsekkaa Apulandia.
Kuuluuko Apulanta sun suosikkibändeihin? Jos kuuluu, tsekkaa Apulandia.
Tykkäätkö hyvästä kahvista ja kivasta ilmapiiristä sekä loistavasta palvelusta? Jos tykkäät, tsekkaa Apulandia.
Haluatko tukea jotain paikallista ja suomalaista? Jos haluat, tsekkaa Apulandia.

Mun perinteinen perjantain lounaspaikka on Apulandia. Sinne on aina kiva mennä. Apulandiassa soi Apulanta, tarjolla on aina jotain hyvää (niin makeaa kuin suolaista) ja kAhvihan nyt on jotain todella loistavaa. Kahvilan mukit on tehty nimenomaan kAhvia varten ja niitä saa ostaa myös mukaan. Niiden päältä voi Tonin sanojen mukaan ajaa vaikka panssarivaunulla eikä ne mene rikki.. Veitset ja haarukat, lautaset ja tarjottimet on ostettu armeijan ylijäämistä. Hienolla tavalla kunnioitettu kAhvilan paikkaa, vanhaa Hennalan varuskuntaa. Tarjottavissa herkuissa on huomioitu hyvin erityisruokavaliot. Kaikille löytyy taatusti jotain!

Kahvilan vieressä on pienen pieni museo johon saa mennä tutustumaan jos ostat jotain kAhvilan antimista. Museoon kannattaa mennä ja käyttää hetki. 

Museossa on näytillä bändin matka; valokuvia, vaatteita, levyjä, sanoituksia, soittimia... Ihan kaikkea. Myös Jäähallikeikkojen Sepon kiesi on päässyt museoon.

Kahvilan ja museon löydät täältä *klik klik*. Mikäli ajelet Lahden suunnalla, suosittelen poikkeamaan kAhvilla. Museo ja kAhvila on auki aina perjantaista sunnuntaihin. Sinne siis!

Kivaa tiistaita!

-Päivi-

Postaus ei ole yhteistyössä tehty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)