17.11.2016

Dear Santa!

No niin se taas tauko vaan repsahti. Selityksiä? No, kiire ja hoppu, syysväsy ja ehkä ennen kaikkea ajoittain toimimaton tietokone. Ärsyttää tuolla tabletilla mitään näitä hommia tehdä, niinpä olen suosista jättänyt väliin. Tänään kone käynnistyi jo toisella kerralla!

Meillä alkaa näyttää jo aika...no sanotaanko kivan jouluiselta! Joo, tiedän olevani ajoissa mutta tämä on se mun tapa nauttia ja odottaa. Piristää kummasti mieltä kauniit, kannattaa kokeilla!
Ilmoitin eilen kanssa asukille etten edes aio kysyä hänen joululahjatoiveitaan koska omalla kohdallani joudun lähinnä karsimaan kun ihan kaikkea ei kuitenkaan voi hankkia. Minulta sen sijaan listaa toivottiin, joten väkersin sellaisen. Nyt kannattaa Joulupukin siellä korvatunturilla huomioida, että listaanhan saa laittaa ihan kaikki mitä toivoo! Ja mikä parasta, yleensä sellaiset lahjat mitä ei ole osannut edes toivoa, tuovat iloa mitä suurimmassa määrin.

kuvat: gigantti, Rajala, Tekniikanmaailma ja verkkokauppa.com
 Ensimmäiseen listaan kokosin kaikki "koneet". Kuten jo sanoinkin, oma tietokoneeni alkaa olla elämänsä ehtoopuolella.. Saisi hän jo jäädä eläkkeelle. Samoin elämänsä ehtoopuolella on jo sähköhammasharjani; koko suuta ei oikein tahdo saada pestyä yhdella latauksella. Eläkkeellä joutaisi jo myös hiustenkuivaajani. Ainoa kriteerini kuivaajatoiveeseen olisi, että siinä on tuo "suutin" missä on nuo "piikit". Mikään kallis ja ultrahieno sen ei tarvitse olla koska en kuivaa joka päivä hiuksiani. Ja lopuksi... oi... Laajis...

kuvat: ratiashop, Antti Tuisku, Apulanta, livefinland, hintaseuranta, Sokru
Toiseen osaan keräsin kaikkea muuta kivaa. Olen jo monta tanssireissua kaivannut mustaa käsilaukkua jossa olisi pitkä hihna ja jonne mahtuisi lompakko, puhelin ja vähän meikkejä. Eli ei siis mikään säkki mutta ei nyt ihan sellainen kukkarolaukkukaan. Pitkähihnainen sen pitäisi olla. Ajan joka päivä autolla ja useinkaan radiosta ei tule mitään hyvää musiikkia. Anttia ja Apista olen kaivannut jo hetken. Jamien uutta kirjaa selailin taannoin kaupassa ja seinäkalenteri-ihmisenä sellaisen toivoisin myös. Lopuksi vielä elämykset. Itse tykkään niitä antaa koska nykyään ihmisillä on niin paljon jo kippoja ja kuppeja kotonaan.

Muutama vinkki lahjojen ostajille:
- Kannattaa kysellä, onko mahdollisesti jo kyseinen lahja hankittu. Kukaan ei nyt kuitenkaan tee mitään kolmella seinäkalenterilla.
- Lahjan antajan omat ideat ovat usein parhaita. Jos olet onnistunut painamaan vuoden aikana mieleen, että ystävällä on aina salaattiottimet hukassa tai selkä jumissä, osta ottimet tai hierojalle lahjakortti.
- Aina voi myös antaa aikaa ja elämyksiä!
- Ja mikä tärkeintä, listat ovat vain listoja! Eräs pieni poika kertoi toivoneensa 100 legopakettia. En usko edes hänen olleen niin kiltti, että saisi ne kaikki.

Nyt alan aamukahvin keittoon ja lähden töihin. Viikonloppu meneekin salamavalokurssilla (mikä muuten sekin on joululahja). Katsotaan, ehtisinkö yhtään kuvaa napata kotoa.

Palataan taas!

- Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)