23.9.2016

Mifulla fiksattu Sloppy Joe

Tykkään kokeilla kaikkea uusia ruokajuttuja. TV:ssä pyörivä Soppa365 on loistava inspinaattori, ohjeet löytyvät helposti netistä ja ovat hyvin selattavissa mobiililaitteilla.
Satuin taas katselemaan aamuni viihdykkeeksi taannoin Soppa365:ta ja siellä törmäsin tähän huikean hyvään reseptiin *klik klik*. Ihan pienellä versioinnilla tätä kokeiltiin viime viikonloppuna. Vahva suositus.

Olen seuraillut keskutelua Mifusta. Lihan korvike. Joo, siihen toimii hyvin. Toki jos ruokavalioosi eivät kuulu maitotuotteetkaan, tätä et voi syödä. Itse tuote ei oikein maistu millekään (ei siis myöskään pahalta!) mutta kun sen maustaa hyvin, saa jotain todella herkullista. Itse tykkäsin myös Mifun rakenteesta. Paketti on kyllä niin iso, että puolikas loota per ruokailu näin kahdelle olisi ihan ok. Tein kuitenkin koko laatikosta Sloppy Joe-kastiketta. Ratkaisin ylijääneen soosin kohtalon tekemällä siitä suolaisen piirakan! Toimi siihenkin todella hyvin. Täytteeksi laitoin soosin lisäksi sipulia, tomaattia ja paprikaa. Päälle raastoin juuston jämiä. Hyvää oli eli kannattaa kokeilla Mifua niinkin.

Se olis taas perjantai! Mulla on tänään treffit Kasisalilla Jaren kanssa (taitaa siellä olla muutama muukin..?), viikonlopun suunnitelmiin kuuluu myös vaatekaapin siivousta. Kameraa olisi kiva myös ulkoiluttaa iltasella.. Katsotaan.

Kivaa viikonloppua!

-Päivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)