23.6.2016

Keskikesän juhla

Nyt se kesä meni, totesi naapurin mies. Niin, no jos nyt ei ihan kumminkaan? Ihanan aurinkoiset päivät ovat suosineet kanssa asukin ja minun ensimmäisiä yhteisiä lomapäiviä. On vietetty kesäpäivää Porvoossa, Hämeenlinnassa, ystävien kanssa... Aurinko on paistanut ja päivät ovat kuluneet ihanalla tavalla. Porvoossa oli kerrankin tilaa kierrellä kun eurooppailaiset eivät vielä lomailleet, Hämeenlinnassa Linnan nurkat kierrettiin tarkasti ihastellen vanhoja nurkkia. Ystävien kesäremppaakin kanssa asukki kävi jeesailemassa, minä tyydyin juomaan kahvia aurinkoisella terassilla.
Keskikesän juhla kolkuttaa jo ovella. Luvassa toivottavasti kivaa säätä ja hyvää tunnelmaa. Grillailua ja tsillailua kaupungissa järven rannalla. Mites siellä?
Ajattelin tänä juhannuksena kantaa korteni juhannuspöydän kekoon tekemällä Italian salaattia. Surffailun jälkeen päädyin tekemään salaatin kutakuinkin tällä ohjeella *Klik Klik*. Kinkun vaihdan kalkkunaan ja hemapan jätän pois. Laitan herneitä ja tuoretta paprikaa.Ihanaa juhannusta kaikille!

-Päivi-

ps. Jos matkailet Hämeenlinnassa kesällä, suosittelen lämmöllä Linnassa käyntiä! Tänä kesänä siellä on haarniskoja ja miekkoja erikoisnäyttelyssä joku on kyllä jokaisen euron arvoinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista! Vielä enemmän olisin iloinen jos pystyt seisomaan sanojesi takana omalla nimelläsi :)